Bel ons:
088-8441238
Laat u bellen:

Alpe d'HuZes

BeGlobal Promotions is in 2013 een van de strategische partners van Alpe d'HuZes.

Wat is Alpe d'HuZes?

Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. In 2010 werd een recordbedrag van 12 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2012 is om het recordbedrag van 2011 te verpulveren.

Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstok beleid. Alleen daardoor kunnen we garanderen dat 100% van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

Waarom steunt BeGlobal Promotions stichting Alpe d'HuZes?

De samenwerking met Alpe d'HuZes gaat verder dan een financiële bijdrage. Wij steunen Alpe d'HuZes vanuit onze kern competentie: Het ontwerpen en produceren van een merchandising lijn van superieure kwaliteit. Verder kan BeGlobal Promotions zich bij uitstek vinden in het Anti-strijkstok beleid. Dit project straalt een bepaalde puurheid uit die BeGlobal Promotions aansluit bij de grondbeginselen van onze onderneming.

Hoe steunt BeGlobal Promotions Alpe d'HuZes?

BeGlobal Promotions steunt Alpe d'HuZes op verschillende manieren; via merchandising, Financieel,en met Team BeGlobal Promotions:

Merchandsing:

Alpe d'HuZes verkoopt merchandsing op zijn bijeenkomsten en via haar website. Hierbij worden er t-shirts, sweaters, polsbandjes, handdoeken en nog veel meer aangeboden. BeGlobal Promotions levert deze artikelen tegen inkoopwaarde aan Alpe d'HuZes. Verder worden er kosteloos ontwerpen en artwork gemaakt. In de huidige situatie levert dit de stichting een besparing van  30.000,- tot  40.000,- op de inkoop van deze artikelen.

Financieel:

BeGlobal Promotions verzorgd twee vormen van financiele steun voor Alpe d'Huzes. Ten eerste financieren wij alle merchandising voor de Stichting. De meeste merchandising komt immers vanuit het Verre Oosten en moet veelal vier maanden voor levering betaald worden. BeGlobal Promotions verzorgd deze "overbrugging" Verder sponsort BeGlobal Promotions haar eigen team met een financiele Bijdrage.

Team BeGlobal Promotions:

Het team bestaat uit werknemers en vrienden van BeGlobal Promotions. Zij geven hun sportieve inzet en zorgen voor overige sponsors. Dit jaar bestaat het team uit: Marco Goedegebuure, Sander Scheerders, Ralf de Bruin, Roeland van den Heuvel, Lotte Noordwijk en Andre Noordwijk. Zij streven er naar om dit jaar minimaal 30.000,- aan extra sponsorgeld op te halen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Noordwijk via Andre@BeGlobal.nl en 088-8441238

Ons steunen?

U steunt Team BeGlobal Promotions door een bijdrage te doen op onze deelnemers website:

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-beglobal-promotions/
Alpe d’HuZes