0
Bedrukte notitiemap:
 1 - 5 van 5
Notitiemapje

Notitiemapje

€ 3,80
Notitiemapje

Notitiemapje

€ 3,80
Notitiemapje

Notitiemapje

€ 3,80
Notitiemapje

Notitiemapje

€ 3,20

Bedrukte notitiemap

Een afspraak of een telefoongesprek waar aantekeningen gemaakt moeten worden? De notitiemapjes van BeGlobal Promotions bieden de oplossing. Compact, handig en gemakkelijk mee te nemen. compacte map, maar wel veel kunnen herbergen. 
Neem u bijvoorbeeld de Troika A5 schrijfmap. Visitekaartjes, agenda, notitieblok en een clip voor andere pasjes. Verpakt in een luxueuze notitiemap die altijd wel van pas komt.

Bedrukte notitiemap - bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap_bedrukte-notitiemap.
De notitiemappen van BeGlobal Promotions kunnen bedrukt worden met uw logo of boodschap en zijn leuk om te schenken aan relaties, collega's en/of personeel.

Wilt u meer informatie dan kunt u via onderstaande producten een offerte aanvragen of u kunt telefonisch contact opnemen met BeGlobal Promotions op 088-8441238 of via e-mail: info@beglobal.nl. Het team van BeGlobal Promotions staat voor u klaar om u van dienst te zijn: BeGlobal werkt voor u.